În cadrul proiectului „România împotriva Risipei de Hrană” derulat de Asociaţia Mai Mult Verde, în parteneriat cu Verein foodwaste.ch şi cu Fundaţia Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe), va fi elaborat „Studiul privind risipa de hrană în România pe lanţul de distribuţie, de la producători şi importatori, la consumatorii din mediul urban”, cu sprijinul EPC Consultanţă de mediu.

Una dintre activităţile foarte importante ale acestui studiu este reprezentată de elaborarea unor chestionare, care să fie transmise, într-o formă similară, reprezentanţilor următoarelor sectoare relevante din cadrul industriei alimentare: producători/ importatori şi procesatori, retaileri, sectorul HoReCa şi consumatori (publicul larg), precum şi unor beneficiari indirecţi de tipul magazinelor sociale/ programelor cu caracter social/ ONG-urilor care activează în sectorul social etc.

Avem rugămintea de a completa, în calitate de consumator, acest chestionar. Contribuţia dumneavoastră este importantă, iar completarea acestui formular (accesând link-ul de mai jos) vă permite exprimarea opiniilor individuale şi posibilitatea de a ne ajuta să identificăm în mod cât mai corect care sunt principalele surse şi cauze ale risipei de hrană în România, pe principalele verigi ale lanţului alimentar, pentru a găsi cele mai relevante căi potenţiale de reducere.

Completarea acestui chestionar durează aproximativ 10 – 15  minute.

Pentru orice întrebări legate de proiect sau de modalitatea de completare a formularului vă stăm la dispoziţie, în intervalul orar 10,00 – 17,00, persoană de contact: Iulia Ciobanu, telefon: 0754214000, e-mail: iulia.popa@epcmediu.ro.

Vă mulţumim pentru implicare!